Blogg Familie

Sushi og kubb med familien

30.06.2017

IMG_5871
Dagen i går var så utrolig koselig, at det må jeg dele med dere. For er det noe som jeg virkelig elsker og liker, så er det å være med familien min. Da er jeg virkelig lykkelig.

Og i går så ble Andreas og jeg invitert over på hjemmelaget Sushi med resten av familien, som min kjære storebror Jan Petter og hans samboer Lena lagde. De er på ferie her hos oss i sør nå, så det er utrolig stas! Sushi er noe de har laget flere ganger før, så det kan de lage, for å si det sånn! Så vi spiste masse god sushi, drakk litt bobler og koste oss gløgg i hjel, etterfulgt av noen runder med kubb på gresset. Kubb er noe som jeg selv har vokst opp med, som jeg aldri blir lei. Det er så utrolig morsomt å spille det, og man vet nesten aldri hvordan utfallet går, om hvem som vinner eller taper. For det er mange overraskende kast underveis! Haha!

En utrolig fin dag! 🙂 Her er noen få bilder!

IMG_5844

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply