Blogg Inspirasjon Mat

Den klassiske tacoen med en vri!

26.04.2017

IMG_5140
Det er ingen nyhet at den meksikanske matretten Taco er blitt en nasjonalrett her i Norge. Ja, på landsbasis spiser én av tre nordmenn taco to eller flere ganger i måneden. Jeg personlig er en av de. Jeg ELSKER taco og kunne spist det flere dager i uka (noe jeg til tider også gjør, haha).
.

Men som mat mest, så kan en til tider bli litt lei, eller bare ønsker å variere det med nye ting, metoder og ingredienser. Når det kommer til den klassiske tacoen, så har Andreas og jeg gjort nettopp det. Jeg husker ikke i farta om når eller hva som gjorde at vi testet det ut, but we did. For det vi nå har begynt med er å lage taco med pulled chicken i stedet for kjøttdeig! Og som krydder så har vi også gjort en vri, ved at vi bruker Old El Paso Fajitas Smoky BBQ miks. Det er utrolig godt, og det er noe vi har blitt sykt hekta på nå den siste tiden. Det er evigheter siden vi har hatt vanlig kjøttdeig faktisk. I tillegg er det så enkelt å lage. Du steker kyllingfilet, krydrer den, så drar du filet’en fra hverandre med en gaffel, og steker et par minutter til. NAM!
.

SÅ! Om du ønsker å spise den klassiske tacoen med en vri, så er dette virkelig å anbefale! Det er mye mer smak syns jeg, og det er noe annet enn hva man er vant med. En absolutt innertier hjemme hos oss. Sammen med masse gode grønnsaker og guakkis- of course!

IMG_5141IMG_5143IMG_5142

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply