Blogg

Jeg blir så forbanna!

13.03.2017

God morgen folkens!

Jeg sitter nå på Torp Lufthavn og er snart klar for avreise til Trondheim for et par dager på jobb. Jeg koser meg med morgenkaffen mens jeg leser meg gjennom VG.no

Der kom jeg over overskriften- «Brutalt drap på transperson ryster verden«. Nysgjerrig som jeg er, så klikket jeg meg inn for å lese. Jeg kom inn på en artikkel der det sto at en 42 år gammel mann fra Brasil var blitt brutalt drept, grunnet det faktum at han er transperson. I tillegg til artikkelen fulgte det med en video, som politiet hadde lagt ut. Der får en tydelig se hvordan denne kvinnen blir mishandlet, for så senere drept i et skjul (det ser vi ikke på videoen).

Når jeg så videoen så ble jeg fly forbanna! Jeg kjente at hele meg kokte over av sinne og frustasjon. Jeg ble klam i hendene og visste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg. I Brasil er det nå fem personer som er blitt drept grunnet at de er transpersoner. Det er jo helt sjukt! Åhh. Jeg kjenner jeg blir så kvalm bare når jeg skriver nå! Jeg får så vondt inni meg.. Fy faen! Jeg blir så forbanna! At noen kan være så jævlige mot andre.. Og at en stor gruppe med flere personer angriper èn enkelt mann, som bare ønsker å være sitt sanne seg.. Fy F*

Jeg har ikke ord.

Video’en kan du selv se her. (sterke bilder!). 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply