Blogg Hverdag Mat

PANNEKAKESØNDAG!

06.03.2017

God morgen, kjære lesere!

Nå tenker dere sikkert «ehm, pannekakesøndag? Det er mandag i dag». Og ja, det er helt riktig. Vi er nå i en ny uke og tiden går vanvittig fort. Speaking off fort, ja dagen i går gikk vanvittig fort. Planen var egentlig å skrive dette blogginnlegget etter frokosten i går nemlig, men det rakk jeg dessverre ikke. Vi satt og spiste frokost litt sent i går, før vi så begynte å rydde og vaske leiligheten før vi fikk besøk av familien til Andreas. Og før vi visste ordet av det, så var kvelden der.. Så da ble innlegget skrevet i dag i stedet for!

For det jeg ønsket å dele med dere i går var en oppskrift på noe jeg har blitt hekta på i det siste, og det er pannekaker!

Så de siste tre søndagene nå, så har Andreas og jeg laget pannekaker til frokost. Skikkelig pannekakesøndag! Og det er en awesome måte å starte søndagen på, syns nå vi! Oppskriften vi bruker er til den anerkjente karen Jan Vardøen, fra boken hans ‘tøff mat’. Den går som føler;

  • 250g siktet hvetemel (vi brukte Semper fin miks, som er glutenfritt mel)
  • 1 ts salt
  • 2 ts bakepulver
  • 3,5 dl melk
  • 1 pisket egg
  • 1 ss smeltet smør (kan anbefale Berit Nordstrand sin ‘Smøremyk Rapskokos’)
  • smør til steking
  • lønnesirup

Siden både Andreas og jeg er matvrak, så doblet vi oppskriften. Disse pannekakene smaker helt himmelsk, og de er superlette å lage. Så om du også ønsker å starte dagen med en awesome frokost, så er denne veldig å anbefale!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply