Blogg Hverdag Natur

Blomster gir meg glede

21.02.2017

FLOWER FOR MY SOUL

Er det noe som virkelig gjør noe med meg og mitt sinn så er det blomster. Det høres kanskje rart ut for noen, men for de som er like glad i de som meg, så vet de nøyaktig hva jeg mener.

For blomster gjør meg bare så utrolig glad. Blomster gir meg glede, det gir meg lykke og det gir meg ro. Blomster er nydelige å se på og lukte på, og den atmosfæren de gir i et hjem og/eller en hage er for meg helt magisk. Rett og slett.

Og her for et par dager siden so tok jeg noen bilder av tulipanene mine som jeg har hjemme nå, med mitt nye objekt. Det må jeg også nevne. For jeg har frem til i dag kun lånt objektivet av noen, men så fikk jeg kjøpt det av han i dag:)! Hurra!
Jeg er utrolig fornøyd med bildene, og objektivet er jeg blitt helt forelsket i! ♥

Hva syns dere om bildene? Og er dere like glade i blomster som meg?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply