Blogg Hverdag Inspirasjon Outfit

THE RED JACKET

19.02.2017

IMG_4251
THE RED JACKET

Nå er det like før helgen er over, og en ny uke begynner. Fy fader så fort det har gått! Alt for fort syns nå jeg da.. Men men..Uken som kommer går sikkert like fort, og før vi vet ordet av det, så er vi inne i en ny helg. Ah yeah.

Nå sitter jeg i skrivende stund som et slakt på sofaen. I ettermiddag/kveld har vi hatt besøk av Andreas sin tvillingbror Sverre og hans bedre halvdel Terese. Vi koste oss bigtime med hjemmelaget pizza, drakk litt bobler og skravla masse. En kjempefin avslutning på en god helg. Så turen til senga og drømmeland er like rundt hjørnet nå kjenner jeg.

Men før jeg avslutter denne dagen og uka, så vil jeg dele mitt siste innkjøp med dere. Det er nemlig en ny jakke som jeg kjøpte på fredag. Den er knall rød and I LOVE it! Jeg har lenge hatt lyst på en slik jakke, og nå har jeg den endelig i hus! Min kjære sa at den var veldig meg, og det er jeg helt enig i! My new favorite♥

Jakken er fra VeroModa og kostet 580 kr 🙂

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply