Blogg Hverdag

Samboer(!) med verdens beste fyr♥

05.02.2017

Happy formiddag, kjære lesere ♥

Dagen i går var en fantastisk bra dag. For i går så våknet jeg opp som samboer(!) med verdens beste fyrSamboer liksom!
Etter en lang natt med flytting dagen før, så er alt pikkpakket mitt kommet på plass her nå i mitt nye hjem. Nøklene til kollektivet i Oslo er levert, og livet som helgekjæreste er offisielt over! ?Den følelsen er ubeskrivelig deilig, og jeg klarer ikke vente til tiden fremover. Dette var et stort øyeblikk for oss begge, som vi selvfølgelig måtte dokumentere, i beste stil?✌?»

16473162_10158138375045032_1458324341985199552_n

Nå sitter jeg i skrivende stund i sofaen og ser på min bedre halvdel lage hjemmelagde boller til oss, mens jeg tenker på hvor heldig jeg er. For en fyr liksom, og han er bare min. Utenfor snør det som bare det, og jeg tenker samtidig at vinteren nå kan legge seg i dvale. Jeg vil ha sol og sommer.

Dagen i dag går rolig for seg. Ikke noe stress, ikke noe styr, bare chilling med Andreas. Hvorfor stresse? Det er jo søndag:) Men det er mulig at jeg pakker ut noen flere flytteesker, etterfulgt av å se en god film.

Hva gjør dere kjære lesere på denne søndagen? 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply