Blogg Hverdag

Ny uke, nye muligheter, nye opplevelser, nye minner.

30.01.2017

Happy Monday, kjære lesere!

Ny uke, nye muligheter, nye opplevelser, nye minner.
Håper dere alle har hatt en strålende og awesome helg. Min helg har vært fantastisk bra. Det mye pga. visse ting som skjer om dagen. For vet dere hva eller?!     Jeg driver i disse tider og flytter inn til min kjære og bedre halvdel Andreas!

Så nå på fredag kom Andreas inn til meg i Oslo og hentet meg og første flyttelass. Overraskende nok så fikk vi faktisk med oss det meste bare på det ene lasset (i ÈN stor bil), så vi har kun ett lass igjen. Hele denne prosessen med å faktisk flytte inn til han har gått fort, men ikke fort nok. Så innen to uker nå så er jeg flyttet inn med alt, og jeg kan leve livet som samboer med verdens beste fyr. OMG, som jeg gleder meg♥

Jeg starter denne uken hjemme hos min kjære med jobb etterfulgt av innflytting her hos han(oss). Jeg er passert kopp tre med kaffe, og jeg smiler fra topp til tå. Jeg synger til musikken som spilles på Spotify og jeg smiler til barna gjennom vinduet som jeg ser går utenfor. Livet smiler, jeg smiler, denne morgenen er bra og uken kan ikke bli bedre.

Hvordan har uken deres startet?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply