Blogg

Nytt år, nye jobbreiser

04.01.2017

Nå er vi fire dager inn i det nye året og det kjennes godt. Jeg la meg i går kveld i en nyredd seng og helt nydusja. Den følelsen er bare helt ubeskrivelig fantastisk digg, og søvnen var på sitt beste. Jeg våknet i dag med et smil om munnen og var klar for å ta dagen med storm.

Min jobb består av mye reising, og i dag var det første jobbreise i 2017. Første jobbreise utenom Oslo var til et sted jeg kjenner til godt, nemlig min hjemby Lillehammer. Så her sitter jeg nå da. På et hotellrom hvor jeg straks skal til å pusle med noe kule greier som jeg også skal fortelle dere mer om i et innlegg senere i kveld.

Håper dere har det fint, og nyter gode dager i det nye året. Jeg legger også med et bilde av mine must-gjenstander på jobbreisen. De tingene er min planlegger, en god håndkrem, lommeboka, pastiller/tyggis/drops og selvfølgelig Rescue Juice’n min!

img_3813

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply