Blogg Mote

Days Like This

03.01.2017

Er det et konsept jeg virkelig har fått sansen for den siste tiden så er det kleskjeden ‘Days Like This‘. Jeg har ikke vært så mye innom butikken før når de solgte det hos Vivikes, men etter at de åpnet sine egne butikker, så har nysgjerrigheten kommet hos meg. Jeg har vært innom flere av butikkene opptil flere ganger, og har ved flere anledninger kjøpt med meg noen gode skatter derifra.

days-like-this

Nå i romjulen gjorde jeg også det. For den Limegrønne genseren jeg hadde på meg på forrige bloggpost er mitt siste tilskudd til familien av klær- fra akkurat Days Like This.

Når jeg så den henge i butikken så måtte den bare bli med meg hjem. Den bare måtte. Og når jeg fikk den på meg så angret jeg ikke et sekund. For lord for en deilig genser! Så myk, så god, så digg! OG fargen ikke minst! Helt nydelig! OG oppå alt dette- den var på salg! Jackpot sier nå denne frøkna. Oh yeah.

Jeg har bodd i dette fantastiske plagget som går under navnet Imagine lang genser, i flere dager nå- and I love it! Den er laget av Mohairblend og føles som silke på huden. En favoritt nå i disse tider.

Har du et favorittplagg som du nærmest har flyttet inn i den siste tiden? 🙂

You Might Also Like

2 Comments