Blogg

DEN SISTE DAGEN I ÅRET

31.12.2016


DEN SISTE DAGEN I ÅRET

Klokken nærmer seg 16 og det er ikke lenge igjen til vi avslutter dette året som har vært, for så å entre det nye. 2016 har vært helt fantastisk og det ga meg så mye mer enn jeg hadde håpet, trodd og ønsket. Jeg tilbragte dette året med venner, familie og kjæreste(!). Det at året 2016 ga meg mannen i mitt liv er virkelig høydepunktet med dette året. #hopperavglede #kjærleik. Ja, Jeg har opplevd masse, sett masse og har minner for livet.

Nå sitter jeg og min kjære i sofaen og ser på Modern Family før vi skal freshe oss for kveldens feiring. Kjolen er klar, neglene er fikset, alkoholen er kjøpt inn, maten er i ovnen og fyrverkeriet er kjøpt inn.  Ja, snart entrer vi året 2017. Et år som jeg gleder meg veldig til å gå inn i. I år blir det også ekstra spesielt, siden jeg nå for første gang kan gå inn i et nytt år med en kjæreste ved min side. Så når klokken blir 12 så blir det smask og dask på denne frøkna. wohoo!

Jeg håper dere alle har hatt et kjempefint år, og at kvelden blir fantastisk!

Kos dere masse, så snakkes vi på nyåret!

(Negler fikset hos L.A Nails Oslo selvfølgelig!)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply