Blogg Hverdag

30 TING SOM GJØR MEG GLAD

29.11.2016

Nå sitter jeg i skrivende stund i leiligheten i Oslo og koser meg med en kopp med te. Jeg har Adele sine låter som selskap og jeg smiler på tanken om hvor bra jeg har det. Det skal ikke mye til for å gjøre denne frøkna glad, og i kveld så tenkte jeg å dele 30 ting som gjør meg glad.

 

1. Andreas♥- Kjæresten min er det beste som har skjedd meg. Han gjør meg glad absolutt hele tiden. Bare tanken på han gjør meg glad!

2. Familien min– Jeg er så utrolig glad og takknemlig for at jeg har den familien jeg har. De og Andreas betyr alt for meg. Så heldig!

3. Mira– Hun går jo også under familie selvfølgelig, men jeg syns hun fortjente et eget punkt også. For vår familiehund Mira gjør meg ubeskrivelig glad. Hun der asså♥. Verdens beste hund.

4. Vennene mine– Uansett hva vi gjør, så er jeg alltid glad når jeg er med vennene mine.

5. Å lage mat– En av mine største lidenskaper, som gjør meg ubeskrivelig glad. Selv i en travel hverdag, så setter jeg av tid til å lage god mat.

6. Å trene– Enten om det er på treningssenter, på fjelltopper eller turer, så er jeg utrolig glad i å være i aktivitet og virkelig kjenne at kroppen får kjørt seg.

7. Å reise– Jeg har alltid vært glad i å reise og det å se nye steder.

8. Se filmer– Jeg har alltid vært glad i å se på film, og det kommer ikke til å endre seg. Det er jo så koselig! 🙂

9. Høre på Musikk– Musikk gjør både kropp og sinn glad, og jeg går ikke èn dag uten musikk.

10. Å hjelpe andre– Den følelsen av å føle at du er til nytte for noen, at jeg gjør en annen persons dag bedre, eller bare gjør noen andre glad, det gjør meg glad.

11. Å stå opp til en god dag– Jeg blir glad når jeg våkner opp en morgen, står opp av senga, går ut døra og kjenner at dette blir en bra dag. Spesielt med kjæresten ved min side.

12. Å se andre lykkes– Enten om det er lillebroren min som gjør det bra på skolen, om det er kjæresten og bandet som spiller en bra konsert, Mamma gjør det bra på jobb eller annet, så blir jeg glad av å se andre lykkes.

13. Kaffe– En god kopp kaffe er alltid godt, og det blir en alltid glad av.

14. Rødvin– Enten alene, sammen med mat eller i sosiale settinger, så er et glass rødvin eller to alltid noe jeg blir glad av.

15. Te– Jeg blir glad når jeg ser effekten te har på kroppen min. Enten om jeg ikke er i form, på vei til å bli syk, vondt i magen eller bare er slapp og sliten. Te gjør meg alltid bra- og derfor glad.

16. Naturen– Og ikke minst omgivelsene rundt meg. En tur i skogen, opp på fjelltopper, en tur på stranda er noe som gjør meg veldig glad.

img_227017. Solnedganger– En nydelig solnedgang gjør meg alltid glad. Jeg blir like amazed hver gang jeg ser en. Både når det kommer til solnedganger (og oppganger), men også generelt ting som skjer på himmelen. Alt er kunst der oppe for meg!

18. Gode lukter– Fra jeg var liten så har jeg alltid vært fan av gode lukter. Enten om det er parfyme, hårprodukter, mat, duftlys, blomster, kongerøkelse og ja you name it. Gode lukter er godt!

19. Limited Edition-Åh bare ordet av det gir meg gåsehud. Er noe med den eksklusiviteten som er på et visst begrenset tidsområde. Du føler at du må ha det, hvis ikke går man glipp av noe.

20. Julen– og alt det innebærer. Julelys, filmene, maten, pynten, musikken.

21. Chili– Både i kaffe og mat. Chili gjør meg glad. Tra la la.

22. Livet generelt!– Alt i livet gjør meg egentlig ganske glad. For alt i livet er en erfaring videre som gjør deg til den du er i dag. Både på godt og vondt, og det er til å bli glad av.

23. Volleyball– Både inne og ute. Volleyball er en sport jeg elsker å drive med, men som jeg dessverre har en liten pause fra nå.

24. Å le– Latter forlenger livet. Embrace it! Det lever jeg for.

25. Å være rar. Når jeg er rar (noe jeg er hele tiden), så viser jeg mitt sanne jeg. For jeg er rar, men det er det som er meg. I’m weird, but i love it!

26. Å blogge– Det å kunne dele hva jeg tenker og føler i form av ord og video på min blogg, det gjør meg glad. Spesielt når dere lesere liker det jeg har å komme med.

27. Sminke– Jeg liker både å gå uten og med sminke, men det er veldig stas å kunne leke med ulike farger og stiler med sminke. Røde lepper, Glitterskygger and you name it.

28. Se klipp på nettet– Enten om det er små barn som ler eller gjør andre søte ting, om det er folk som tryner eller skader seg, eller at Ellen blir hedret av selveste Obama. Klipp på nettet gjør meg glad.

29. Å fange øyeblikk med kameraet mitt– For så å kunne se tilbake på det senere å tenke på hvor bra det var.

30. Å tenke på alt det gode jeg har å se fram til– Familie, kjæreste, venner, jobb og livet generelt. Så mye bra som kommer til å skje.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply