Blogg Skjønnhet Tips

Shea Violet Solidarity Balm

04.10.2016

I forrige innlegg skrev jeg om min store elsk og forgudelse til Limited Editon, i anledning at L’Occitane nå nylig lanserte
SHEA BUTTER LIMITED EDITION.

Og hvert år lanserer L’Occitane en solidaritetsbalm hvor 100% av inntektene går til å støtte frivillige organisasjoner som i samarbeid med L’Occitane-stiftelsen jobber for økonomisk frigjøring av kvinner rundt i verden.

I fjor var det SHEA ROSE SOLIDARITY BALM, mens i år er det Shea Violet Solidarity Balm. Jeg personlig likte nok kanskje den fra i fjor bedre enn den i år på lukten, mens utseende på den i år er klart finest. Bruksmessig er de like gode begge to.

Shea Violet Balm er beriket med sheasmør og bidrar til å gi næring, mykgjøre og beskytte lepper, huden og håret, samtidig som den etterlater en delikat duft av fioler. Den er også helt genial å bruke på neglebånd! Balm’en koster kun 39 kr, og jeg kjøpte flere av de! Gjør det du også! Enten i en av våre butikker eller på nett 🙂

fullsizerender-1

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply