Blogg Humor

Grunnlaget for en kjempefin uke!

03.10.2016

God morgen kjære lesere!

Da var en ny uke i gang, og mye bra å se frem til. Min morgen og uke startet med at jeg ble vekt av min kjære roomy Tove. Alt av alarmer sto på full guffe som et jævla diskotek, men jeg var absolutt ikke klar for å våkne. Jeg lå der bare som et slakt av en gris.. MEN, jeg fikk dratt meg ut av senga og inn i en og varm dusj, så fikk jeg klæsja på meg litt fresht sparkel i ansiktet og et kult outift, før jeg så tok tiden til en kjapp og koselig morgenkaffe.

Veien videre denne morgenen gikk til Grünerløkka og The Nighthawk Diner for en koselig og etterlengtet frokost med min kjære bestekompis Bastian. Vi hadde ikke sett hverandre siden i sommer, så det var VIRKELIG på tide å treffes igjen. Vi fikk i oss en fantastisk deilig frokost og snakket om alt og ingenting.- En fantastisk hyggelig start på uka!

Nå sitter jeg i skrivende stund på jobben hvor jeg straks skal begynne. Dette er en kjempedeilig dag som har lagt grunnlaget for en kjempefin uke!

Med det sagt, så ønsker jeg dere alle en kjempefin uke!

Stor ‘klem’
-Mari Alena

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply