Blogg Hår

BATISTE STYLIST!

23.09.2016

Sponset innhold

In the Frow er en rålekker dame som har mange gode tips og triks rundt skjønnhet. I denne videoen snakker hun om Batiste Stylist!

SAY HELLO TO YOUR NEW STYLISTS.
I kveld skal jeg informere dere om en nyhet som jeg er i stor ekstase over, Nemlig Batiste sin nye lansering Batiste Stylist! Jeg har jo tidligere skrevet om min store avhengighet til Batiste sine tørrsjampoer, som for meg har vært og ennå er et must i min hverdag. Jeg elsker Batiste og kommer aldri til å slutte å bruke dem, så når jeg fikk nyheten om at de nå har lansert en ny serie, så ble jeg helt i ekstase!

Batiste Stylist er en stylingserie med produkter som gir håret volum, hold, glans og struktur. I tillegg så inneholder produktene Batiste sin helt egen blanding av styrkende Keratin og nærende Incainchi-olje, som er utrolig bra for tørt hår!
Jeg er så heldig og har nå fått prøve ut;

batiste-styling

 • Smooth It Frizz Tamer- Denne sprayen roer frizz og uryddig hår, og gir deg et kontrollert hår i opptil 12 timer! Sprayen beskytter også mot fuktighet!
 • 2. Hold Me Hairspray En usynlig hårspray som bevarer din freshe hårlook i opptil 12 timer!
 • 3. Texture Me Texturizing Spray– En ikke-klebende og lett spray som gir deg en røff, bustete og sexy sveis. Ypperlig til en røff beach-hair look, eller til festival-håret!
 • 4. Shield My Locks Heat & Shine Spray– Dette er et 2 i 1-produkt som både gir varmebeskyttelse og er en glansspray, som og beskytter mot opp til 230 °C, slik at håret ditt er skjermet mot selv de varmeste stylingverktøyene. 

Dette er produkter som jeg har begynt å prøve ut såvidt nå, som jeg gleder meg til å utforske enda mer. Og jeg kommer selvfølgelig til å dele min opplevelse av de med dere!

OG!
Ønsker du også å prøve ut Batiste Stylist, så gir jeg nå ut 2 stk produkter, en hver til to heldige lesere. Det er produktene ‘Smooth It Frizz Tamer’ og
Texture Me Texturizing Spray’ Eneste du trenger å gjøre er å skrive i kommentarfeltet under, og evt. hvilken av de du ønsker å prøve, så trekker jeg ut en vinner i løpet av neste uke. 

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Camilla Lien 23.09.2016 at 09:33

  Åå jeg har lyst til å prøve «texture me texturizing spray»!! Så gøy med giveaway 😀

 • Reply Tove 23.09.2016 at 10:14

  Wohoo! Jeg ønsker meg texturing sprayen ?? elsker batiste!

 • Reply Julie Løvoll Pedersen 23.09.2016 at 11:34

  Jeg vil gjerne prøve «Smooth It Frizz Tamer-» 😀

 • Reply Linn Kristin 27.09.2016 at 10:34

  Jeg ønsker meg Smooth it frizz tamer ??

 • Leave a Reply