Blogg Hverdag Mote Skjønnhet Tips

NYX- Hollywood & Wine

12.09.2016

Som sagt tidligere så er jeg en STOR fan av leppestifter og får aldri nok av dem. Tidligere her på bloggen har jeg vist dere en leppestift fra NYX kalt Ombre Lip duo, i fargen Cinnamon & Spice. Denne gangen har jeg prøvd en annen fargeduo kalt Hollywood & Wine♥ Bare navnet i seg selv er jo fresht. Den er rålekker og gir en utrolig fin gradering, eller ombre som det så fint kalles. Jeg fikk det dessverre ikke såå tydelig frem på bildene når jeg tok dem, men den er rålekker og klart en av mine favoritter!

Et tips til hvor du kan handle den er så definitivt på Douglas Bogstadveien, hvor jeg selv kjøpte min. De har et utrolig godt utvalg og de ansatte er helt fantastiske!

Hva syns du?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply