Blogg Hverdag

En zombie på flyplassen

07.09.2016

Jeg sitter i skrivende stund på flyplassen i Tromsø. Ræva sitter klistra til en barstol inne ved gate’ne og kroppen er tungt som et esel. Etter to glass rødvin i går kveld, så sov denne frøkna temmelig tungt og godt og ville så absolutt ikke stå opp kl 07 i dag. Jeg er trøtt, jeg er fjern, jeg er en zombie på flyplassen, men morgenen var god. Trodde jeg..

Akkurat nå er jeg en smule irritert, men jeg vet også at dette er sånn som ‘kan skje’. Flyet mitt skulle opprinnelig gå nå halv 10, men rett etter at jeg hadde kommet inn gjennom sikkerhetskontrollen, så fikk jeg beskjed om at flyet mitt var blitt kansellert grunnet at en fugl hadde krasjet i motoren på flyet.. Og at vi er blitt plassert på neste fly som går om tre timer.. Lord.. Så utrolig kjedelig, også uten noe form for varsel da. Ikke en melding eller Mail. Men jaja, en får ikke gjort noe med det nå. En må bare vente på flyplassen da.. Spise litt frokost, drikke masse kaffe, få tiden til å gå.. Tra la la.

En zombie på flyplassen ja..

image

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply