Blogg Mote Skjønnhet

Embellishment

11.08.2016

Det er sikkert flere jenter som kjenner seg igjen i denne situasjonen som jeg har vært i nå. Det at du er på jakt etter ett spesifikt produkt som du bare må ha. Du har enten lest om det på nett, på blogg, via sosiale medier eller blitt tipset om det av venninner. Du tar turen til byen for å handle det, men finner den utsolgt overalt. Du drar innom 5-10 andre butikker utenfor byen som selger det, men som heller ikke har den. Du skjønner fort at du ikke er den eneste som jakter på akkurat det produktet, og ser knapt håpet i å finne det. Men til tross for det, så er håpet der.

I mitt tilfelle så var dette produktet en leppestift fra Nyx- et merke som har tatt helt av det siste året! Akkurat den jeg jaktet på het LINGERIE LIQUID LIPSTICK i fargen Embellishment. Den hadde jeg sett på flere bilder på Instagram, og syns fargen var kjempefin. Jeg var innom alle Cubus og H&M’er som jeg møtte på, men uten noe hell. Men så her om dagen var jeg en kjapp tur innom CC-Vest og tok turen innom H&M’en der også i samme slengen. Tnken om at ‘de helt sikkert ikke har den her heller’ var selvfølgelig tilstede. Men til min store glede og overraskelse så hadde de flere av den igjen! Hadde jeg ikke vært ganske så blakk akkurat der og da så hadde jeg sikkert kjøpt flere av den. Haha. MEN, jeg fant den til slutt!

Jeg ELSKER fargen og syns den ‘satt som et skudd’. Rålekkert og fresht, så jeg skjønner godt at den fargen er blitt en poppis!

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Vilde 12.08.2016 at 18:19

  Så deilig det må ha vært å finne den da 😀 Kjempeflott <3

  • Reply Mari Alena 16.08.2016 at 23:56

   Vilde;
   Ja, det var helt kanon 🙂 Digg følelse 🙂
   Takk! 🙂

  Leave a Reply