Blogg Hverdag

Mitt favoritthotell i Tromsø

08.08.2016

God kveld kjære lesere

Da er nok en ny uke over, og vi inntar nå straks en ny en. En uke som for meg kommer til å være travel med tanke på jobb, men likevel bra. Jeg håper dere har hatt en strålende uke! Det hadde jeg!

I dag våknet jeg opp med et stort smil om munnen og hadde en av de beste morgenene jeg har hatt på lenge, og når en slik morgen er så bra, så følges det ut hele dagen. En bra dag med et stort smil om munnen.

Akkurat nå nyter jeg en fantastisk utsikt fra hotellrommet her i Nordens Paris- Tromsø. Det er bare noen timer siden jeg ankom byen, og jeg storkoser meg. Det er godt å være tilbake, men det synd at det kun er for èn dag. MEN når det er sagt, så nyter jeg denne ene dagen på et fantastisk flott hotellrom på mitt favoritthotell i Tromsø, nemlig Clarion Hotel The Edge. Grunnen er fordi at jeg denne gangen var så heldig å få en gratis oppgradering, noe som var utrolig snilt av dem! Jeg bruker dette hotellet hver gang jeg er på jobb i byen, og er et hotell jeg virkelig anbefaler!

Så nå skal jeg kose meg videre med utsikten før jeg så inntar drømmeland.

God Natt, kjære dere ♥

13931664_10157229911680032_799666676_o

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply