Blogg Hverdag Tips

Et MUST og et Rescue på Pokémon Go-Jakt!

25.07.2016

Sponset innhold

pokemongorescuejuice
«Pokémon GO er spillet som har klart bragden å få millioner av mennesker verden rundt til å snøre på seg joggeskoene og komme seg ut i frisk luft» (VG).

OG jeg er en av dem! Når jeg først hørte om det så tenkte jeg rett tilbake til gamledager og gameboy. Åh, det var tider det.. Så etter mye snakkis rundt meg blandt venner og ukjente så måtte jeg jo skaffe meg det selv, og da var det gjort! Jeg ble helt hekta!

Men når jeg skaffet meg det så var jeg oppi Nordland, mer bestemt Hamarøy, hvor ‘trafikken’ ikke var så stor. Så når jeg kom hjem fra ferie i går og gikk langs med slottsparken så ble jeg jo helt i ekstase, for dyra var jo overalt!

Og i større ekstase ble jeg da Tove inviterte meg med ut på Pokémon Go-date i går kveld! Så vi tok turen ut i gatene rundt om i Oslo og jaktet på Pokémon Go! Og det var drit gøy! Vi tuslet rundt på Karl Johan, nedover til Aker Brygge og rundt på Tjuvholmen og jaktet. Og der var vi ikke alene, for å si det mildt! Men det som var dritt var at jeg glemte å ta med meg Rescue Juice‘n min! For det å jakte rundt på Pokémon’s sluker jo strømmen på mobilen..mildt sagt. Selv når den er fulladet når du drar ut.. Så en ekstra ladning til mobilen er en nødt til å ha for å kunne jakte rundt noen timer.. Og der er jeg sikkert ikke alene om å måtte ha!

«I en pressemelding opplyser Elkjøp nemlig at salget av ekstrabatterier til mobiler, eller «powerbanks» som de gjerne kalles, nærmest har eksplodert etter at Pokémon Go gjorde sitt inntog på markedet»(komplett).

Kjøp en Rescue Juice med rabattkode fra meg!

Så om du nå er like hektet på Pokémon Go som meg så du skaffe deg en Rescue Juice, om du ikke allerede har en da selvfølgelig. Men hvis du har en, så skader det jo ikke å ha to heller! Hehe. OG via meg kan dere nå få en redusert pris på en Rescue Juice, ved å bruke rabattkoden ‘marialena’. Så da er det bare å kjøpe i vei! For det vil dere trenge! Og Rescue Juice er jo faktisk Verdens kraftigste batteri for hånden, just say’in! Den er det beste du kan få på markedet nå, og min personlige favoritt! 🙂

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Benedicte Arntzen 26.07.2016 at 16:45

    lurt!

    • Reply Mari Alena 28.07.2016 at 21:46

      Benedicte; Ikke sant! 🙂

    Leave a Reply