Blogg Hverdag

Blomst til hun syke ♣

25.07.2016

Dagen i dag har vært overraskende lang. Jeg startet ‘dagen’ med at jeg lå hele natta og konstant hosta og harka, før jeg så fikk startet dagen med første dag på jobb etter ferien. På jobben sto jeg og kaldsvetta, snufsa og fikk i ny og ne noen hosteanfall som aldri endte. Jeg var sprutrød i trynet og så rett og slett ikke ut.. Med andre ord- jeg burde egentlig bare vært hjemme.. Eneste som virkelig gjorde susen på jobb var den sexy whiskey-stemmen min. Haha

Så etter jobb var det bare å handle med seg det en trengte av drugs og drops for å overleve den kommende natta og dagene som kommer, for så å komme seg hjem. Men siden dagen var ganske kjip fra før av så måtte jeg jo gjøre den litt bedre. Så da dro jeg innom mestergrønn og handlet meg en blomst. Blomst til hun syke. Da ble dagen så mye bedre. Jeg fikk et smil om munnen og tuslet rolig hjemover, mens jeg pustet, pesa og svetta. kos. Not.

Hvordan var din dag? Ikke like ‘klam’ som min håper jeg. haha

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply