Blogg Skjønnhet

KITTEN HEELS

12.07.2016

« I’m going to use up all of my old makeup before I buy new makeup »
…said no woman ever.

Er det et merke som raskt er blitt en favoritt hos de fleste jenter og kvinner der ute nå, så er det Nyx Cosmetics! Det har rett og slett tatt helt av, og butikkhyllene tømmes før produktene omtrent rekker å komme inn. Jeg har hørt både positive og negative ting om merket, som bla. at øyeproduktene ikke er såå bra, men at leppeproduktene er veldig bra!

Så etter mye om og men så fant jeg ut at jeg også måtte sjekke ut dette her da. Så i den anledning bestilte jeg et par fra Blush i går kveld som jeg fikk i dag. Jeg hadde blitt tipset om at Liquid Suede Cream Lipstick var de beste, så jeg skaffet meg to stk av de. Den ene kalt ‘Kitten Heels’ og den andre kalt ‘Pink Lust’.

Nysgjerrig som jeg er så måtte jo dette prøves ut med en gang omtrent, så nå i første omgang prøvde jeg ut Kitten Heels. Resultatet ser dere under. Jeg ELSKER den!

Har du prøvd produkter fra Nyx? Hvis ja, hva syns du om dem? Og er det evt. noen du anbefaler meg å prøve ut? 

-Mari Alena

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply