Blogg Familie Hverdag

Overraskelsesfest for JP!

20.06.2016

Det er lørdag kveld. Klokken er passert 20.00 og min kjære storebror Jan Petter er ferdig på jobb. Det han tror er planene i kveld er at han skal bli hentet av sin kjære Lena for så å ha en rolig date-night hjemme. Det han ikke visste var at en hel vennegjeng og hans kjære lillesøster sto og ventet på han i leiligheten.

Etter å ha brukt hundre år på å komme seg ut av bilen og ned i leiligheten, der vi alle (meg inkludert) sto med hjertet langt oppi halsen, kom han omsider ned trappa. Som dere ser på videoklippet under så var han i sjokktilstand, noe som er naturlig siden han ikke hadde den minste anelse om hva han hadde i møte. Han trodde jo tross alt at han kun skulle hjem til date-night, med taco og film i sofaen, ikke tidenes overraskelsesfest! Det gikk faktisk flere timer før han faktisk skjønte hva som skjedde, og det at jeg også hadde kommet opp til nord. Utrolig artig!

Denne kvelden var så utrolig bra! Vi var en fantastisk herlig gjeng som storkoste oss gløgg i hjel! Vi spilte spill, hadde konkurranser, vi drakk, vi lo, vi dreit oss ut og vi hadde en awesome kveld- rett og slett. Og trynet til min kjære bror i totalt sjokk er noe jeg kommer til å smile og huske i lang tid fremover. Haha, Helt epic! Takk for en fantastisk bra kveld til alle dere som var med, og en stor klapp til Lena som fikset alt! : )

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply