Blogg Hverdag

Tinder tar kun plass på telefonen

09.06.2016

EN JÆVLA SVEIPE-APP

De siste ukene har jeg såvidt vært innom apper som Tinder, Happn og Badoo..Jeg har rett og slett ikke giddi. Og ja, jeg hadde alle tre grunnet at den ène visstnok skulle være bedre enn den andre, og min lille tro om at jeg skulle treffe noen ‘der inne’ var der.. Utrolig nok..

Men nå har jeg bare fått nok kjenner jeg! Hva er vitsen med å ha disse appene? De gjør deg jo absolutt ingenting. Bare se på Tinder for eksempel. Jeg hører hele tiden om at dette nå kun er en pule-app og et tidsfordriv hvis en kjeder seg. Ikke noe mer enn det. Så for personer som meg som faktisk ønsker å date, ja ønsker å treffe nye folk, så er det virkelig ikke plassen.

Men det visste jeg jo egentlig hele tiden..Men så inntreffer den lille troen og den naive Mari Alena. Den naive som tror at det kanskje kan være noe der, og følelsen av å ‘gå glipp av sjansene’ om en sletter det, kommer. Det er jo helt på trynet, når jeg tenker meg om. For en går jo faen meg ikke glipp av en dritt. Eller hva?

Jeg har jo tidligere skrevet innlegg om bla. Tinder som en invite til sex, Til alle menn på Tinder, Hvor er drømmemannen?, og sist men ikke minst, Fuck Tinder. Og hva er det alle disse innleggene har til felles? Jo, min frustrasjon på at Tinder ikke funker- og det kommer jo aldri til å gjøre det heller, hvis det ikke skjer noe drastisk da selvfølgelig. Ja, som at Norges datingkultur endres, og at vi faktisk tørr å snakke med folk i det virkelige liv. Hm. Ja, det hadde vært noe det.

Men så nå fikk jeg bare nok! For Tinder tar kun plass på telefonen, og er der ikke for noen som helst nytte. Så når jeg i går slettet appen så føltes det jævlig bra. For nå kan jeg bruke den plassen på noe helt annet. Noe som er mer verdt enn en jævla sveipe-app.

13393104_10156975721595032_1071116167_n

quote-i-m-not-old-fashioned-when-it-comes-to-dating-but-there-s-something-nice-about-a-guy-lauren-conrad-6-26-82

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply