Uncategorized

En løpetur i regnet

22.05.2016

13249469_10156908877625032_1519132638_n

Slik så jeg ut for noen timer siden. Jeg satt i snappende stund på toalettet og funderte på om jeg skulle tusle ut på en joggetur eller ikke. Det er lørdag kveld og jeg hadde ingen andre planer, så hvorfor ikke. Jeg fikk dratt på meg treningsklær og tuslet ut døra. Jeg var ‘pumped up’ og klar for en deilig og lang løpetur. Det regnet ute i tillegg, noe som gjorde løpeturen enda deiligere.

Når jeg kom hjem var jeg gjennomvåt, sliten og fornøyd. Jeg hoppet rett i dusjen og sto der leenge.

Nå sitter jeg i sofaen med et smil om munnen. Jeg er fornøyd og happy, jeg har drukket en kopp med Pu-erh, slukt i meg en bolle med popcorn, og koser meg nå resten av kvelden med et stort glass rødvin og tv-kos.

Håper dere alle har hatt en strålende fin lørdag!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply