Blogg Hverdag

Rocket med røde lepper på jobb

12.05.2016

Dette er meg på vei tilbake til jobb i dag, etter en liten coffee-break. Dagen i dag har bare vært så utrolig bra! Det må jeg bare virkelig si. Til tross for noe kjedelig vær, så har smilet mitt vært klistra på munnen uansett. Tra la la.

I dag har jeg rocket med røde lepper (en farge jeg virkelig ELSKER og!) på jobb, i forbindelse med åpningen av et nytt apotek kalt ‘Ditt Apotek Stortinget’, som logisk nok ligger midt i Oslo sentrum, like ved Stortinget.. Dah.. Så grunnet åpningsdag hadde apoteket -40% på alle handelsvarer, noe forbipasserende og kunder virkelig tok fordelen av! Ja, shit som de handlet. Haha. Men jeg skjønner de jo godt når det er så gode priser!

Så å jobbe i dag, det var utrolig arti! De ansatte og ikke minst kundene var så utrolig koselige. Jeg storkoste meg på jobb, hvor jeg óg fikk kjempemange gode tilbakemeldinger, skryt og positive feedbacks & TrueStory’s (såkalte gode historier/hendelser fra kundene som bruker L’Occitane). Da blir jeg så utrolig glad, og kjenner virkelig enda mer at det å jobbe i L’Occitane bare er helt himmelsk. Ja, helt vanvittig gøy! Så booh-yah.

Nå sitter jeg i skrivende stund og manner meg opp til å skrive jobb-rapport, noe som virkelig ikke frister i det hele tatt akkurat nå. Nå frister det heller å legge seg i senga å se en film. Så skal en kanskje heller bare gjøre det? Nei, shit. Fuck. La gå. Effektiv jobbing nå en times tid, så er jobben unnagjort, og da kan en slappe helt av. Så vi snakkes, enn så lenge!

Slenger med et par bilder fra parken i går også jeg!  Tra la la.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply