Blogg Hverdag

Liggestund på gulvet!

29.04.2016

Er det noe jeg virkelig elsker å gjøre etter en lang dag så er det rett og slett det å legge seg på gulvet på et pledd eller teppe, og bare slappe helt av å høre på deilig musikk. Da slapper både jeg, min kropp og sinn helt av, og jeg får virkelig pustet ut. Det er null bekymringer, null stress, jeg bare koser meg og lever i nuet- som det så pent heter.

Det er nå noen timer siden jeg kom hjem fra jobb i Lillehammer, som også by the way var fantastisk bra! Jeg hadde godt selskap og hadde tre fantastiske dager på jobb i min hjemby Lillehammer. Der er det alltid koselig å reise på jobb til.
Men når jeg da har stått opp tidlig for å dra på jobb, for så sitte i bilen i flere timer, så er det virkelig deilig å bare fade helt ut med musikk på gulvet. Så det er der jeg har liggi nå den siste timen. På gulvet midt i rommet mitt.

Og er det èn sang som ofte går igjen på slike ‘sessions’ så er det John Mayer’s ‘Slow dancing in a burning room’. Åh, det er en sang jeg bare ELSKER og som jeg aldri blir lei! Med andre ord- En perfekt sang til en rolig stund på gulvet. Det er medisin for mine ører, og jeg blir skikkelig lykkelig av å høre den (samt og ligger der på gulvet). Så en liggestund på gulvet- ja, det kan absolutt anbefales!


P42803533

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply