Blogg Inspirasjon Mat

Middagstips: Risotto/Paella!

19.04.2016

Nå er klokken snart 01 og dagen er straks over. En lang, men bra dag. I skrivende stund sitter jeg i sofaen med beina på bordet, koseklærne er på, tannstripsene er i kjeften, Olaplex’en er massert inn i håret, og jeg er straks klar for å finne senga. Min gode, store og digge seng som jeg har lengtet etter i et par timer nå. Åh, det skal bli godt!

Men før jeg inntar drømmeland, så tenkte jeg å dele et middagstips med dere- nemlig min egen oppskrift på Risotto/Paella!

Den er kjempe enkel å lage, den er sunn og den er himmelsk god! Oppskriften har jeg lagt ut tidligere på bloggen, og den finner dere i linken under. Grunnen til at jeg ovenfor har skrevet Risotto/Paella er fordi at jeg har blandet disse to fantastiske rettene i èn! Nam!

http://mari-alena.com/risotto-la-mari-alena/

Med det sagt så ønsker jeg dere alle en strålende god natt, så snakkes vi plutselig igjen!

Puss puss, så får du en suss. 

-Mari Alena

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply