Blogg

STJAL EN DILDO FRA APOTEKET

15.04.2016

Når jeg reiser på apotek rundt om i Norge så hører jeg alltid om noen spennende, morsomme, rare, kleine og syke historier som ansatte har opplevd på jobb. Og siden jeg selv har jobbet på apotek i mange år så blir jeg virkelig ikke overrasket, men nå denne gangen ble jeg faktisk fascinert. Så fascinert at jeg nesten bare måtte dele denne historien med dere.

For i apotek er det ofte tilfeller av tyveri, noe som dessverre skjer alt for ofte. I løpet av min tid i apoteket så har jeg opplevd tyveri av all slags sort. Enten om det er dyre hudkremer, avføringstabletter, barberingshøvler, angrepiller (før de ble fjernet fra hyllene ute, og bak disken), kondomer, smertelindrende tabletter osv osv..

Og denne gangen var det en ny sort av tyveri. For da hadde dette apoteket opplevd at en person hadde stjålet en dildo fra apoteket! Og denne kunden gikk naturlig nok ikke rett ut derifra i full hast slik som folk flest ville gjort, men han valgte å gå rett i reseptur-disken for å hente medisinene sine!

Altså, hvor dum går det ann å bli da tenker jeg.. Hvis du har litt peiling så vil du jo da skjønne at apoteket sitter med all info på deg i form av fullt navn, fødsels- og personnr, som de kan bruke når de eventuelt anmelder deg for tyveriet av dildoen, noe de kommer til å gjøre. De sitter også mest sannsynlig med en video av deg fra overvåkningskameraet i apoteket, der de ser deg putte dildoen i bag’en..

Altså, hvor flaut er ikke det da. Når du da blir ringt av apoteket (eller i værste tilfellet politiet) som spør deg; ‘Duh. Du hadde vel ikke lurt med deg en dildo hjem fra apoteket i dag uten å betale for den?».. Og, lord liksom… Fy flate.. Og tenk deg da hvis du møter på en drit kjip politimann som virkelig ikke er på din side, og da gir deg en prikk på kortet for dette tyveriet.. Tenk deg hvor drit kjipt det måtte være da hvis du har planlagt en tur til USA, og du ikke kommer inn i landet fordi du stjal en dildo fra apoteket! Haha, jeg kjenner jeg bare må le på tanken. shit, så flaut. Haha..

Fordi du stjal en dildo fra apoteket liksom.. Hah.

Åh, ja- det skal ikke være like lett alltid- eller hva?

Har du/dere jobbet på en arbeidsplass der dere har opplevd syke eller morsomme hendelser av tyveri? Please share 🙂

tumblr_m323yqduCo1qgk3huo1_500

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply