Blogg Hverdag

EN BRA SØNDAG

10.04.2016

47dcab521939af2b85ccd7ffbf743e02

EN BRA SØNDAG

Ingenting er bedre enn å våkne opp en morgen med et stort smil om munnen og viten om at det i dag blir en bra dag. En slik morgen hadde jeg i dag. Jeg våknet opp med bestevenninna mi Vilde rett ved siden av, hvor vi begge lo og smilte mens vi snakket om gårskvelden ute på byen i går. Sagt på en annen måte, så var det mye rart, spennende, gøy og ikke minst fascinerende ting, personer og hendelser på byen i går, og vi storkoste oss med det!  ⌈Anbefales!⌉

Etter at vi begge hadde kommet oss ut av senga, fått tatt på oss noen ‘decent-looking’ klær og sminke, så dro vi begge ut og hvert til vårt. Hun dro hjem og jeg dro til byen for å møte ei venninne jeg ikke hadde sett på evigheter. Solen skinte, pluggene satte jeg i ørene med musikk på full guffe, og jeg ‘shaket’ meg nedover til byen.

Skjermbilde 2016-04-10 kl. 19.51.33

Etter noen koselige timer i byen med min nydelige venninne Silje, så dro jeg hjemover. På veien hjem ble jeg invitert på Rust-date med min kjære roomy Tove- og det takker jeg jo ikke nei til. For deres spicy kyllingwok er noe av det beste jeg har smakt!

Så nå sitter jeg her hjemme og koser meg, og tar livet helt med ro. Det er ingenting jeg må få gjort i dag, og jeg bare nyter søndagen i ro. Norah Jones har gått et par runder på Spotify, og jeg skal straks fikse meg et glass rødt og sette på en god film. Kanskje dere har noen filmtips til meg? Det tar jeg gjerne i mot 🙂

Håper dere alle også har hatt en strålende fin søndag.
-Mari Alena

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply