Blogg Familie

STOCKHOLM MED MAMMA ♥

08.04.2016

En skikkelig mor-datter-tur bare med Mamma og meg selv er noe jeg har sett frem til i lang tid, og som jeg har spurt(mast) på mamma om at vi måtte få til. Og i helgen som var så fikk vi gjort det! Vår første mor-datter-tur alene, kun oss to til Stockholm. Hurra!

Min fantastiske mor er så utrolig snill som ga meg denne turen til Stockholm i bursdagsgave. Så dette ble en skikkelig bra helgetur som innebar mange gode opplevelser og minner. Vi fikk sett Stockholm by fra sitt beste ved å tilbringe lange fine dager ute i byen. Vi ble med på en ‘sightseeing’ båt slik at vi fikk sett byen fra vannet, vi turslet gjennom gamlestan et par ganger, vi spiste god mat på flere restauranter, bodde på et fantastisk fint og sentralt hotell (som også hadde spa som vi fikk bruke), vi shoppet masse og vi hadde alt i alt en helt fantastisk tur. En tur jeg kommer til å smile av i lang tid fremover, og en tur jeg aldri kommer til å glemme. Tusen takk Mamma, for en fantastisk bursdagsgave. Jeg storkoste meg masse med deg! Ord kan virkelig ikke beskrive hvor glad jeg er i deg. Du betyr så utrolig mye for meg, Mamma. Verdens beste mamma ♥

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply