Blogg Hudpleie

Jenter- nå trenger jeg deres hjelp

31.03.2016

Er det noe jeg har lengtet etter i flere måneder så er det det å kunne gni seg i øya, bruke eyeliner og å gni hodet godt nedi puta når jeg skal sove. Grunnen til at jeg ikke har kunnet det tidligere er fordi at jeg har hatt vippeextensions (noe som er helt fantastisk by the way!).

Folk sa jeg kom til å bli hekta på det når jeg først begynte, og det stemte! Jeg var hekta fra første stund! Den deilige følelsen av å slippe maskara, og det å kunne se seg selv i speilet om morningen og tro en ser ut som et lik, men så da ser våken og opplagt ut- ja, det kan virkelig ikke beskrives. Loved it.

Men nå var det på tide med en pause. En pause hvor jeg kan gni meg så mye jeg vil i øynene, bruke eyeliner så ofte jeg vil, og legge meg i senga med ansiktet godt nedi puta- uten å tenke på at vippene faller av. Så i dag gikk vippene av.

Jeg var livredd for at jeg kom til å se helt jævlig ut, men det så overraskende greit ut- med tanke på ‘omstendighetene’. Men hva gjør jeg nå? jeg må jo pleie vippene mine, så de blir friske igjen. For å ikke glemme at jeg må begynne å bruke maskara igjen.

Så kjære dere lesere. Jenter- nå trenger jeg deres hjelp. 
Jeg bør begynne å bruke et vippeserum, men hvilket skal jeg bruke? Jeg må også begynne å bruke maskara igjen, men hvilken er den beste? Hva anbefaler dere?

eyescollage

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply