Blogg Hverdag

EN SKIKKELIG LESEHEST

25.03.2016

d23bb7c2e73324f7c0468ca44c21541b

Er det noe jeg virkelig ikke er flink til å gjøre- så er det å slappe helt av, og koble ut med en god bok. Jeg har aldri vært noen stor lesehest, og har alltid hatt en større elsk til film og serier. Jeg vet egentlig ikke hvorfor. Om det er at jeg er så rastløs i ræva kanskje? Mangel på interessen? Nei, ikke vet jeg. Men jeg hører stadig om folk rundt meg som forteller at de skal nyte kvelden foran peisen, dypt i sofaen eller i sengen, med en god bok. For da å koble helt ut, og ha en koselig stund uten noen forstyrrelser fra folk, ting, teknologi og sosiale medier rundt seg. De går inn i en helt egen verden, og bare slapper helt av.

Der har jeg liksom aldri vært. For meg har det vært mye mer naturlig å slappe av en kveld med en serie/film som går på TV’en, via Netflix eller en jeg har lastet ned. I en film så får du liksom sett alt i løpet av 1,5-2 timer, I stedet for å bruke lang tid på en bok- satt litt på spissen.

Men nå skal det endre seg. Til en viss grad hvertfall. For nå har jeg bestemt meg for å bli en skikkelig lesehest, hvor jeg allerede har flere bøker jeg skal gjennom. Bøker som jeg både har kjøpt selv(faktisk), og som jeg har fått i gave. Jeg gjorde et kjapt lite søk på Google hvor det kom frem at bøker stimulerer og utvikler fantasi, kreativitet og øker dessuten den språklige kompetansen. Så da er det bare å starte da. Mate hjernen med nytt input, gitt i en annen form.

Og med det sagt, så legger jeg fra meg Mac’en nå og starter på første bok. The Golden Year, som er en bestselger i Sverige, som og nå i det siste er blitt svært populær her i Norge også. Etter det går veien videre til de andre som du ser på bildet under. SO.. here we go. Ønsker dere alle en kjempefin påske, og håper dere koser dere masse! Kanskje med en god bok? Det skal hvertfall jeg (prøve på). Snakkes plutselig!

LesehestLesehest

 

You Might Also Like

1 Comment