Blogg

Lillebror på besøk

22.03.2016

 

Uken min startet utrolig bra! For I går var jeg så heldig å få min kjære lillebror på besøk. I tillegg til å besøke sin kjære storesøster, så skulle han også få litt hjelp med skolen- og da stiller jo selvfølgelig storesøster opp.

Så dagen i går gikk til at jeg var på jobb først, så møtte jeg Jørgen etterpå, og vi dro ned til byen for å jobbe med skoletingene hans, før vi så avsluttet dagen med hjemmelaget pizza, rødvin og skikkelig søsken-kvalitetstid hjemme hos meg. Kjempehyggelig!

Broren min er en fantastisk person som jeg er så utrolig stolt av, og er ubeskrivelig glad i♥. Den fyren der asså. Han kommer til å nå langt. Det vet jeg. Og det er min bror. Sier det igjen- er så stolt! OG for en bra dag vi hadde : )

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply