Blogg

Tung i ræva

20.03.2016

Dere vet den følelsen når du våkner opp en søndag morgen etter en lang uke, og du bare ikke vil opp? Du ser solen skinner gjennom vinduet og det frister faktisk litt å dra ut i solen for å kjøpe seg en kopp kaffe og sette seg på en benk et sted, men kroppen bare svikter. Du føler deg tung i ræva og kroppen rikker seg ikke av flekken, og du tenker at du bare kan ligge der en liten stund til..

STAYINBED

Dette var da min søndag, ganske godt beskrevet.. Så frem til ca. klokken fem i dag så har jeg liggi som et slakt av en gris i senga og sett på den mye omtalte serien SKAM. I mitt selskap hadde jeg en iskald Pepsi max og en pakke Pringles. Begge slukte jeg selvfølgelig rått, mens jeg lå der. Og serien skuffet ikke. Fy fader for en bra serie! Jeg så like gjerne hele første sesongen når jeg først var i gang. Kanskje ikke helt innafor på èn dag? Eller jo visst fader er det det. Det er jo søndag og min fridag- og da kan en gjøre hva pokker en vil. Og med god samvittighet. Ikke sant?

Så i ste fikk jeg endelig dratt den tunga ræva og resten av kroppen opp av senga, og ut på kjøkkenet for å jobbe litt. Her blir jeg sittende en liten stund til før jeg skal mekke meg noe middag og avslutte dagen rolig med en fresh film.

Håper dere alle har hatt en fin søndag ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply