Blogg Mote Outfit

Todays Outfit: Denim Party

19.03.2016

God ettermiddag kjære lesere

Akkurat nå sitter jeg mett og fornøyd med et stort glass rødvin i mitt selskap på kjøkkenbenken. Min kjære rommy Tove og jeg har akkurat kost oss gløgg i hjel med hjemmelaget pizza, etter en herlig dag ute på shopping i det fine været.

Dagen i dag har bare vært så utrolig koselig! Med et knallfint vårvær med strålende sol, og masse freshe folk ute i gatene som koste seg med shopping og utepils. Ja, nå er det virkelig vår- og jeg elsker det! Nå kan vi gå ute med ballerinasko og lette jakker på bar bakke. Outfit’en min i dag besto av denim fra topp til tå, med klumpesko, en fresh topp og solbriller til. Tusen takk til søte Tove som tok bildene ♥

Skjermbilde 2016-03-19 kl. 18.44.03

Jeans:Vintage Levis’s fra Robot(løkka), Jakke:Vintage fra mamma, Sko:H&M, Genser: Zara,  Veske:Kroatia, Solbriller:Zara Man.

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply