Blogg Hverdag

Solen skinner ♥

15.03.2016

God ettermiddag søte lesere! 

Nå sitter jeg i skrivende stund med et stort smil om munnen. Et stort smil grunnet tanken på hvor bra dagen i dag har vært.

Nå har jeg akkurat fått kommet meg inn døra og spist en sen middag, etter en fantastisk bra dag ute på jobb. En dag ute i det nydelige været! Åh, dagen i dag har bare vært så utrolig bra!

Vinteren i år har gått trått og sakte, og noe antydning til sol, pent vær og bar bakke trodde jeg vi skulle se lenger frem til. Men den gang ei. Jeg gikk ut døren hjemme i dag, og møtte på en strålende varm sol og bakken var bar. Jeg fikk hentet leiebilen og kjørte rundt på de ulike oppdragene jeg hadde i dag. Overalt hvor jeg kjørte så satt folk ute og nøt utepilsen i sola- noe jeg virkelig ble misunnelig på, men samtidig unnet dem. Men hey! Jeg må jo se det positive ved det at jeg ikke satt ved en kontorstol fra 8-4 inne i dag, men at jeg faktisk kunne tilbringe arbeidsdagen ute på farten (i den strålende sola).

Og når solen skinner, så skinner frøkna. Jeg smiler fra topp til tå, og dagen blir automatisk helt rå. Kanonbra!

Hvordan har dere tilbragte dagen? Var dere så heldig at dere kunne nyte den ute i sola? Og ble det en utepils på dere?

sol1sol2sol3sol5sol4

Og på en solskinnsdag som dette må også en passende & fresh låt til!

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply