Blogg Hudpleie

HJEMMESPA ♥

14.03.2016

Etter og hatt en kjempefin uke i Nordland med både jobb, familie og venner, så er det utrolig deilig å komme seg tilbake til Oslo og sin egen seng igjen. Nå har jeg akkurat lagt meg godt under dyna og skal se et par episoder av Bloggerne før jeg tar kvelden. Jeg har utrolig nok ikke fått begynt å se det ennå- før nå i kveld. Så gleder meg veldig 🙂

Men før jeg inntok min fantastisk digge seng så unnet jeg meg selv litt hjemmespa, noe som var utrolig deilig!! Åh, bare den følelsen en får etter et hjemmespa. En føler seg så behagelig, avslappet, ren, myk, energisk, nydelig og fresh! Og i den sammenheng så tenkte jeg bare å fortelle dere kjapt om de ulike produktene jeg koste meg med i kveld. Produkter som jeg er blitt kjempeglad i ♥ OG, produktene er ikke sponset. De er kjøpt og betalt. Så vet dere det : )Som dere ser så er jeg jo ‘påvirket’ av jobben min, ved at jeg så og si bare bruker L’Occitane-produkter, men det er jo fordi at produktene er så utrolige gode, og luktene helt himmelske! AMAZING!

One Minute Hand Scrub– På kun ètt minutt gjør denne skrubben hendene dine til silkemyke. Ved hjelp av det organiske sukkeret eksfolierer og fjerner skrubben urenheter, samtidig som oljene (shea-, druekjerne- og mandelolje) jobber med å mykgjøre og fukte hendene. Et must for mine hender hvertfall èn gang i uken ♥ Etter å ha skrubbet huden smører jeg lett over med Shea Butter Hand Cream-som er verdens mest solgte håndkrem!

Immortelle Brightening Instant Exfoliator– Så over til ansiktet. For at huden skal føle seg fresh, ung og fin så er det viktig å skrubbe huden ved jevne mellomrom. Denne skrubben har en lett konsistens og eksfolierer skånsomt og gir glød til huden. Beriket med eterisk olje av immortelle og tusenfrydekstrakt motvirker skrubben pigmenteringsflekker, virker mykgjørende og glattende, samtidig som den øker kollagenproduksjonen. Det sier vi ikke nei takk til! Et fantastisk produkt! ♥

Peony Perfecting CreamPeony Perfecting Essence– Etter å ha skrubbet huden avsluttet jeg med mine to nye favoritter når det kommer til hudpleie, nemlig serumet og dag-og nattkremen fra Peony. Først brukte jeg serumet som en base, som gjør at hudteksturen ser glattere og raffinert ut, porene virker mindre, og fine linjer og ujevnheter virker redusert. Noen minutter etterpå tok jeg på meg kremen for å tilføre enda mer fuktighet. Denne dag-og nattkremen gjør at hudtonen ser frisk, klar og uthvilt ut, og får umiddelbart mer glød. Porer, fine linjer og uregelmessigheter reduseres veldig, og er pga. det helt perfekt å bruke som en base/primer før sminke om morgenen! Jeg merker stor forskjell på huden etter å ha påført den, and i like it!

 

pillow

Aromachologie Relaxing Pillow Mist– Et produkt som jeg glemte å slenge med på bildet er vår kjære Pillow Mist(bildet over), eller en putespray sagt på godt norsk, rett og slett! Dette er en produkt-‘type’ som er blitt veldig populær den siste tiden, som flere bloggere (bla. Camilla Pihl) har skrevet en del om. Denne misten, eller sprayen inneholder eteriske oljer av lavendel, bergamot, mandarin, søt appelsin og geranium. Den kan en spraye lett på puta eller rundt om i rommet for å skape en beroligende følelse, som bidrar til en fredelig og avslappende nattesøvn *. Jeg forelsket meg i misten fra første stund, og den er alltid med meg på jobbreise♥

Så nå føler jeg meg fresh og fin, og kan kose meg i senga med en stor kopp Pu-Erh og et par episoder av Bloggerne, før jeg inntar drømmeland. Håper tipsene faller i smak, også må dere ikke nøle med å spørre meg om dere lurer på noe! Produktene jeg tipset dere om nå kan dere enten kjøpe i L’Occitane-butikkene, eller i nettbutikken. Peony-produktene kan en også kjøpe på alle Vitusapotek!

Sov godt kjære alle lesere! Så snakkes vi plutselig ♥

-Mari Alena

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply