Blogg

Mitt første nordlys

10.03.2016

God kveld you awesome readers ♥

Nå kom jeg akkurat inn døra og har såvidt følelser i fingra. Jeg sitter her i skrivende stund med skjelvende, røde, hovne og iskalde fingre i håp om å få til et nogenlunde ok innlegg. Grunnen til at jeg er så iskald på fingra er fordi at jeg akkurat har vært ute og sett mitt første nordlys! Ja, i know! Mange av dere vet at jeg er halvt nordlending (og at jeg da aldri har sett et nordlys er sykt!), men jeg har nå endelig fått se det! ENDELIG!

Det kom faktisk helt ute av det blå. Jeg hadde akkurat kommet inn døra på hotellrommet etter å ha vært med kjæresten til broren min, da hun sendte meg en melding og sa at det var masse nordlys ute! Så da måtte jeg kjapt finne ut av hvor jeg kunne se det- for det var noe jeg MÅTTE gjøre! Og det fort- før det forsvant.

Så jeg løp like gjerne opp og ut på takterrassen her på hotelllet og nøt alt jeg så. Åh, gud så utrolig vakkert det var. Det var ikke så sterkt som jeg har sett på bilder eller hørt om av andre, men jeg fikk hvertfall se det! Jeg løp tilbake til rommet og hentet kameraet mitt, og prøvde i beste forsøk å få til noen bra bilder. Jeg brukte filteret Starlight og knipset i vei. Resultatet ser dere under. De fleste bildene ble ganske uklare, men nordlyset i seg selv skinner godt i gjennom. Amazing!

Den følelsen av å stå der oppe på takterrassen helt alene å se mitt første nordlys kan virkelig ikke beskrives, ja det var helt ubeskrivelig, og jeg følte meg så utrolig lykkelig. Jeg var in the moment, og nøt et hvert minutt av det. For en opplevelse ♥

Har du sett nordlyset før?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply