Blogg Mat Tips

Til alle pasta-elskere

08.03.2016

God kveld kjære lesere!

Nå har jeg akkurat kommet inn igjen på hotellet etter en luftetur ute i nydelige Tromsø By- også kalt Nordens Paris. Hele denne uken tilbringer jeg i nord grunnet jobb, og jeg storkoser meg! Uken startet her i Tromsø by hvor jeg blir noen dager, før turen går videre til Bodø. Jeg kjenner nå at dette kommer til å bli en fantastisk bra uke. For ingenting er vel bedre enn å kunne nyte en hel uke på jobb i nord med nydelig natur, forhåpentligvis noe nordlys, direktetalende (og awesome) nordnorske mennesker og fantastisk god mat.

Og i kveld var jeg på en restaurant som jeg bare må fortelle dere om! Spesielt til alle pasta-elskere som meg der ute! Stedet heter Pastafabrikken (noe som er helt awesome i seg selv), som en kollega tipset meg om, som og ligger midt i sentrum. Da hun fortalte meg om det, så trengte jeg bare å høre navnet før jeg var solgt. Jeg er jo tross alt en liten italiener som ELSKER pasta og pizza, så dette var et sted jeg bare måtte sjekke ut- og med god grunn.

Dette stedet var over all forventning, med en koselig atmosfære, kjempebra service og ikke minst et måltid ut av en annen verden. Jeg sitter med vann i munn nå bare på tanken av det. Helt himmelsk! Så om du enten bor i Tromsø (og av en eller annen grunn ikke har sjekket dette ut), eller om du er på besøk her, så er Pastafabrikken absolutt et sted du må innom! En kulinarisk opplevelse for pasta-elskere som meg♥

WhyILovePasta-51433To bildene under er lånt fra Pastafabrikken’s nettside

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply