Blogg Inspirasjon Livsstil Tips

11 grunner til å ha en Rescue Juice!

02.03.2016

Sponset innhold

Hei alle freshe lesere!

Mens jeg nå ligger i senga (og ikke får sove), så tenkte jeg at jeg like gjerne kunne skrive et nytt innlegg om verdens kraftigste batteri for hånden, nemlig Rescue Juice.
Jeg har tidligere skrevet et innlegg om den geniale tjenesten og produktet, og vil nå i dette innlegget fortelle dere lesere om hvorfor det er så lurt (og ikke minst awesome) å ha en Rescue Juice.
So.. Here it goes..

11 grunner til å ha en Rescue Juice!

♥PÅ BYEN: Den første og mest obvious’e grunnen. Naturlig nok. Som jeg nevnte i det tidligere innlegget, så kan en se for seg det scenario at du står på byen og har krangla med typen, dama eller ei venninne. Dere skiller lag, og du står igjen uten strøm på mobilen. Da er det essensielt viktig å ha en Rescue Juice! Og holder ikke èn opplading, så kan du alltids ‘fylle’ på ved å bytte ut din tomme Rescue Juice med en fulladet en, i baren der du er!

♥PÅ REISE/FERIE: Se for deg at du er på surfetur med vennegjengen. Dette er råtøft og du ønsker selvfølgelig å dokumentere alt ved å ha på deg et GoPro-kamera 24/7 omtrent. For at du da skal kunne få med deg alt uten at GoPro’en dør ut, så må du ha noen form for backUp. En Rescue Juice vil da være perfekt å ha med seg på turen! Har da også en av de andre på turen med seg et annet kamera, så kan de også bruke Rescue Juice’n til sitt kamera om de skulle trenge mer strøm!

♥PÅ FLYPLASS, TOG, BUSS ETC: Om du står på toget i den værste rush-tia, du sitter på et tog som går over til buss-for-tog, eller om du sitter på en øde gate på en flyplass i indre Troms .. I alle tilfeller her er tilgjengeligheten til en stikkontakt ofte liten, og behovet for en Rescue Juice er stort.

♥PÅ JOBB: Du bråvåkner en morgen og er en smule forsinket til jobb. Du hiver på deg klær og stæsj i en fei, og kaster deg ut døra. Når du kommer på jobb så ser du at mobilen er halvveis utladet etter alle vekkerklokkene og slumringene som har pågått på telefonen i din ‘uvitenhet’, og laderen glemte du hjemme i veggen. Du vet at mobilen ikke holder ut hele arbeidsdagen, og du kjenner bare blåmandagen sniker seg sakte men sikkert innpå deg. Har du da en Rescue Juice liggende i veska så slipper du blåmandagen- og dagen er reddet.

♥PÅ SHOPPINGTUR: Det er like før jul og du gjør deg klar for høytiden. I den anledning ønsker du en splitter ny garderobe til både jul og nyttårsaften, og tar med deg en god venninne eller kompis på tidenes shoppingtur. Denne shoppingturen finner sted på en langhelg til københavn, der dere skal prøve å finne skjulte skatter som dere kan ta med hjem. Shoppingturen varer i over flere timer med mye morro og snaps, og dere bruker mye av strømmen på google- og kartsøk, i tillegg til all snappingen. På slike turer vil det alltid være lurt å ha med seg en Rescue Juice, for du gidder jo ikke akkurat å gå tilbake til hotellet bare for å lade mobilen?

♥PÅ SKOLEN: I dagens teknologiske verden er det flere måter å notere i en forelesning på. Enten ved bruk av den originale notatboka, på en Macbook/PC, mobilen eller på iPad’en. Når jeg selv studerte var det en i klassen som noterte på Pad’en sin, ved å ha et trådløst tastatur til. I alt for mange anledninger glemte han laderen sin hjemme å måtte låne en annens lader når han selv var tom. Med andre ord- han var et skikkelig surrehue. Haha.
Men som jeg også skrev i det tidligere innlegget om Rescue Juice, så kan den også lade andre enheter, som eksempelvis en iPad! Så hadde da denne personen hatt en Rescue Juice i bag’en, så hadde han sluppet å låne en annens lader hele tiden!

OG! For dere som har den nye Macbook retina 12″ så har den nå fått ny lade utgang, noe som gjør at du får litt over en time ekstra på denne mac’ en hvis du benytter deg av en Rescue Juice! Enklere blir det ikke. Awesome- ikke sant?! 🙂

♥PÅ TURER I FJELLET: Du bestiger en fjelltopp du aldri har vært på før. På toppen er det helt ubeskrivelig vakkert og du må selvfølgelig dokumentere dette. Men på denne toppen er det også kaldt.. I mange tilfeller så dør en mobil ut når det blir for kaldt, gjerne over en litt lengre tid. Har du da en Rescue Juice ferdig ladet i sekken, så kan du knipse og snappe i vei, uten å måtte være stressa for at mobilen dør ut pga. kulden.

♥PÅ FESTIVAL: Se for deg at din favorittartist kommer på en festival du er på. Konserten begynner om 30 minutter og du har ikke fått rukket å lade tlf’en grunnet alle festligheter som har skjedd i løpet av dagen. Å bruke en av ladestasjonene på området er en mulighet, men køen er alt for lang, og sjansen for at du ikke rekker å lade før konserten begynner er der. Hvis du da har en Rescue Juice i lomma så slipper du ladekøen, og du kan sette deg avslappet ned der konserten skal være, å nyte en iskald øl eller to, i god tid før konserten begynner, mens du venter på at mobilen lader.

♥PÅ VORS/FEST/EVENT: Det er den årlige førjulsfesten på jobben og du har i år hovedansvaret for hele eventet. Det er mye som skal fikses før selve dagen, og ikke minst på selve dagen. Du drar på location til festen rett etter jobb, og blir der frem til festen begynner, og ut hele kvelden. Du har nok tanker i hodet før kvelden, og noe så enkelt som å passe på at mobilen alltid har strøm nok, kan være vanskelig. Hvis du da har en Rescue Juice med deg så slipper du å stresse med det, og derfor fokusere på de andre viktige tingene.

♥PÅ KONSERT: Jeg var nylig på konsert på Rockefeller der jeg så en av mine favoritter Seinabo Sey. En rå dame som jeg hadde gledet meg til å se lenge! Så når jeg dro på konserten hadde jeg så og si fulladet mobil. Men siden at vi dro ned en time før konserten, og det var oppvarmingsartist før selve konserten begynte, så visste jeg at det var lurt å ha med ‘back-up-strøm’. Og det geniale med det hele. Hvis jeg for some reason hadde glemt å lade min Rescue Juice, så kunne jeg bare gått til baren og byttet min tomme til en fulladet en!

♥PÅ STRANDA: Se for deg at du ligger på stranda i filippinene, med en iskald øl i hånda. Du har hatt siste eksamen for semesteret, og har tatt deg en velfortjent ferie. Du vet og at flere av dine venninner/kompiser på skolen ikke er ferdig ennå, og sitter med siste innspurten. Da ønsker du jo selvfølgelig å sende snaps dagen lang, av hvor fantastisk bra du har det på ferie- ikke sant? For at du da kan ligge hele dagen på stranda, og samtidig snappe hele dagen, så må du ha en Rescue Juice for at mobilen ikke skal dø ut. Eller en sikkerhet i veska, i tilfelle den dør ut hvertfall.

 

Som jeg sa innledningsvis så er denne tjenesten og produktet helt genialt, og jeg digger det! What’s not to like, sier nå bare jeg! Et must i min travle hverdag!
Har du ikke lest innlegget mitt om produktet så har jeg linket til det ved flere anledninger ovenfor, eller så kan du klikke deg inn her å lese det. For Rescue Juice sin hjemmeside kan du klikke deg inn her

 

 

You Might Also Like

1 Comment