Blogg Hverdag Venner

2 Fantastiske dager i Bergen by

24.02.2016

2 FANTASTISKE DAGER I BERGEN BY.

Ja, for det er akkurat det jeg har hatt! Akkurat nå ligger jeg som et slakt på hotellsenga i Stavanger og venter på at badekaret fylles opp. Jeg ligger her og venter med et stort smil om munnen. Grunnen til at jeg smiler er fordi jeg tenker på de to siste dagene jeg har hatt nå.

De siste to dagene har jeg tilbragt i den regnfulle, og ikke minst fine byen Bergen. Jeg fløy direkte derifra til Stavanger i dag. Jeg dro til Bergen grunnet jobb, noe som jeg så veldig mye frem til, siden jeg ikke har vært så mye i byen tidligere. Men ikke nok med det- jeg fikk nemlig en stor bonus ved å dra til Bergen. For min kjære bestevenninne Camilla bor nemlig i byen! Så at jeg da fikk muligheten til å se hun når jeg først var i byen, var helt fantastisk! Ja, helt awesome!

Så mine to dager i Bergen (noe som og gikk alt for fort!) gikk i å jobbe på dagtid, for så å være med Camilla på kveldstid. Jeg har fått jobbet masse, sett mye av hva Bergen har å tilby, jeg har regnet, blåst og snødd bort, og sist men ikke minst så har jeg fått vært med Bergens flotteste dame- nemlig min bestevenninne Camilla. Åh, som vi har ledd og kost oss. Masse : ) Bare synd at dagene gikk så alt for fort.. Men det blir nok ikke lenge til neste gang. Men så ja, jeg har hatt 2 fantastiske dager i Bergen By. 2 fantastiske dager som jeg kommer til å smile av lenge. Tusen takk, søte og kjære deg Camilla ♥ Love you mucho!

P10101700

 

Når vi sto og tok bilder, så kom det en random fyr som bare stilte seg ved siden av meg for å joine på bildet- og det fikk han selvfølgelig lov til. Vi knipset bildet, vi alle fikk oss en god latter, og han ønsket oss en fin dag videre. For en herlig fyr! Slike folk skulle jeg gjerne sett mer av! 

Ha en strålende kveld alle sammen! Nå tar jeg turen i badekaret og skal virkelig slappe helt av!

Vi snakkes plutselig!

-Mari Alena

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply