Blogg

Hundekjøring på Langedrag

22.02.2016

Det er utrolig fascinerende hva litt bobler innabords og et godt selskap kan medføre til. I mitt og noen andre venners tilfelle, så medførte dette i en booket hyttetur på Langedrag som fant sted denne helgen. Fresht, ikke sant? 🙂

Jeg elsker å dra på hytteturer med venner og familie, og føler at den kvoten absolutt ikke er fyllt opp! For hva er det liksom ikke å like da? Du har gode venner/familie med deg, bilturen til hytta er latterlig morsom og livlig, selve oppholdet er som oftest helt legendarisk, og alle minnene du får varer livet ut. For ikke å glemme den følelsen av å slappe av foran peisen med ullundertøyet og sokkene på, med et stort glass rødvin, etter en dag ute i det fine været! Deilig!

Turen til Langedrag var som dette. Helt fantastisk! Og høydepunktet på denne turen var helt klart hundekjøring på Langedrag Naturpark. Der var jeg til og med så heldig å få kjøre hundene selv! Jeg satt på de få første minuttene, og kjørte resten selv! Hvor tøft er ikke det?! Jeg storkoste meg og skulle ønske at tiden der var lenger ♥

I tillegg til hundekjøringen fikk vi også en ‘guidet’ tur til Ulvene, der vi så de på nært hold, samt at vi besøkte Elgen, Reinsdyrene, Gaupene og alle de andre søte dyrene de hadde i parken. Kjempekoselig!

Så hvis du vil oppleve noe utenom det vanlige så er en dag (eller flere) på Langedrag Naturpark absolutt noe å anbefale!

(Her er et klipp fra deler av løypa som vi kjørte også, fra en annen tur, lånt fra youtube)

IMG_0680
IMG_0681IMG_0693 IMG_0694IMG_0699
IMG_0704 IMG_0709 IMG_0725
IMG_0728

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply