Blogg

Ungdoms-OL på Lillehammer

21.02.2016

God kveld kjære lesere!

Shit, denne uka har gått så vanvittig fort! Men så utrolig bra den har vært og! Jeg har opplevd så mye, som jeg selvfølgelig skal dele med dere! Og beklager for lite skriving denne uken, men jeg tenker at jeg bare booster på med flere innlegg nå i kveld!

For en av fordelene i min jobb er at jeg får reise masse rundt om i Norge der jeg får sett og opplevd mye! Og én av tingene jeg har opplevd denne uken er å være på Ungdoms-OL på Lillehammer på jobb. Min hjemby Lillehammer ♥

Og for dere som ikke kjenner til Ungdoms-OL på Lillehammer så er det;

Youth Olympic Games (YOG) er ungdommens olympiske leker. Visjonen bak Ungdoms-OL, som er den offisielle norske oversettelsen, er å inspirere ungdom verden over til å delta i idrett, leve sunt og etterleve de olympiske verdier; som blant annet å vise solidaritet og utøve fair play (Lillehammer 2016).

last nedOg når det kommer til det å jobbe under slike events så er det viktig å bli sett og lagt merke til. Ja, det å være synlig rett og slett. Og det klarte denne frøkna med storm! For jeg var nemlig maskot under OL i 1994, bare to år gammel, med OL-klær fra topp til tå. Og under samme OL hadde Mamma også en drakt, og den var jeg så heldig å få låne til denne jobben. For hva er vel ikke bedre å bruke under selve ungdoms-OL? Jo, kjolen fra OL i 94 som min mor bar den gangen! En PERFEKT måte å søke oppmerksomhethos turister, kunder og forbigående på, samt være synlig i gatene og inne i apoteket til min stand på. Med andre ord- drakten ble en suksess! Og målet om å representere, samt eksponere L’Occitane på best mulig måte under et så stort event ble fullført-med stil!

Fy flate asså. Den følelsen jeg hadde når jeg jobbet der. Den kan virkelig ikke beskrives! Den var bare så vanvittig GOD! Når jeg sto der på jobb, med samme kjole som Mamma hadde brukt 22 år tidligere, i hjembyen der jeg har vokst opp. Åh, jeg får gåsehud bare på tanken. Det vekket mye følelser kan en mildt sagt si. Og kjolen bar jeg med stolthet og glede. Dessuten var jeg jo så fin og! 🙂 Er dere ikke enig?

IMG_0633
IMG_0648
IMG_0653

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply