Blogg Musikk

Seinabo Sey på Rockefeller!

21.02.2016

Etter jobbturen til Lillehammer var det rett tilbake til Oslo og ned til sentrum på Konsert. Jeg har kanskje ikke nevnt det før (eller jo jeg har vel det), men jeg har en fantastisk bestevenninne som ga meg en awesome bursdagsgave, nemlig billetter til å se Seinabo Sey på Rockefeller!

Helt siden Seinabo først kom ut og ble kjent med låten Younger (før Kygo’s tid), var jeg hooked! Jeg digget musikken og jeg digget dama, og jeg digget alt hun ga rett og slett. Hele pakka.

Seinabo Sey er en av mine favoritter på musikkfronten, så det å få se hun opptre igjen var bare helt magisk! Fy faen for en konsert! For et show! For en dame! For en opplevelse! Jeg digga et hvert øyeblikk!

TUSEN TAKK søteste og snilleste deg Vilde, for en helt fantastisk bursdagsgave ♥ Du er helt rå! And I LOVE YOU ♥

IMG_0669
IMG_0671 IMG_0676

 

 

You Might Also Like

1 Comment