Blogg

Min Valentine’s Day

15.02.2016

God kveld kjære lesere!

Etter en fantastisk koselig helg hjemme i Tønsberg med familien, så er det deilig å komme seg tilbake til Oslo og leiligheten igjen. I dag har det både vært morsdag og Valentine’s day, og jeg har kun fokusert på morsdagen- for det er en dag jeg syns er verdt å markere. For all del- det er stas med Valentine’s day, men jeg syns det er latterlig at all romantikk skal ‘pakkes’ inn og feires på én dag i året. Jeg syns en godt kan gi en blomst og/eller oppmerksomhet til en person som en bryr seg om på hvilken som helst dag i året. Ikke kun på Valentine’s day. Er du ikke enig?

Så min Valentine’s Day tilbringes nå i kveld godt liggende under dyna i senga med den nye filmen til Blue Mountain State på Mac’en! Noen levende lys er tent, jeg ler så jeg griner, og jeg storkoser meg!

Natta kjære lesere! Håper dagen deres har vært strålende- enten om dere har feiret dagen eller ikke ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply