Blogg Nyheter

VERDENS KRAFTIGSTE BATTERI FOR HÅNDEN!

09.02.2016

Sponset innhold

Hei kjære lesere!

Ja nå er dere nok spente på hva jeg har å fortelle dere! For her om dagen la jeg ut en liten ‘tease‘ på et nytt samarbeid som jeg nå har inngått. Som jeg også nevnte så er dette samarbeidet fresht, kult og spennende, og jeg er så utrolig happy for å kunne være en del av det! : )

Produktet jeg nå samarbeider med heter Rescue Juice og er det nyeste, tøffeste og ikke minst råeste på markedet når det kommer til innovasjon av Verdens kraftigste batteri for hånden! Produktet er designet i Norge, og kommer til å ta vår hverdag med storm!

Tenk deg det scenario at du står på byen og har krangla med typen, dama eller ei venninne. Dere skiller lag, og du står igjen uten strøm på mobilen. Hvor genialt er det da ikke at du da kan kjøpe deg (eller bytte til deg) ekstra strøm på det utestedet du er på? Det er jo HELT genialt. Jeg personlig har mange ganger gått i den fella at jeg går tom før strøm, spesielt siden jeg har iphone.. Det er bare et par runder på snapchat og instagram, og strømmen er halvveis gått allerede.. Det skal liksom ikke mer til.. Så da å kunne ha tilgang på ekstra strøm i baklomma eller i veska, er for meg et MUST! SPESIELT siden jeg reiser så mye som jeg gjør, og alltid er på farten, hvor jeg da ofte ikke har mulighet til å lade iphonen via mac’en eller veggen.NEVER ENDING POWER

Du tenker sikkert nå at dette bare er enda en ny powerbank. Men det er det ikke! Denne her er bedre. I tillegg til å være verdens kraftigste enkeltcelle lader til din telefon, har den også det samme batteriet som brukes i Teslabilene. Hvor kult er ikke det? Og det sier litt om hvor rått dette produktet er.

Men det som virkelig er unikt med dette produktet er ikke bare batteriet i seg selv- men også bytteordningen den også tilbyr. For det er ikke slik at du selv må lade den hjemme før du drar hjemmefra. For det har seg nemlig sånn at du også kan bytte din tomme Rescue Juice på en av utsalgsstedene deres, og det helt gratis! (Den tjenesten gjelder for generasjon 3 Rescue Juice). På denne måten kan du bare etter kort tid ha strøm på telefonen din igjen, og dermed kunne få skværa opp med typen du for eksempel krangla med tidligere. Med andre ord- du vil aldri være tom for strøm igjen.


LADER ALLE DINE GADGETS

I tillegg til å lade telefoner, så lader Rescue Juice også alle dine ulike gadgets. Rescue Juice 3 støtter lading av over 20.000 gadgets med USB lading. For eksempel så vil en fulladet Rescue juice gi opplading til et kamera som GoPRO, Sony ActionCam  eller Sony A7 over 200%.

67 UTSALGSSTEDER

Rescue Juice kan både kjøpes online eller hos en av sine 67 utsalgssteder. I Norge kan en finne produktene i byer som Stavanger, Kristiansand, Fredrikstad, Geilo, Hemsedal, Drammen og vår kjære hovedstad Oslo.

For dere lesere som bor i Oslo så kan en få tak i en Rescue Juice på steder som Lawo, BAR Tjuvholmen/Vulkan, Døgnvill, Champagneria Frogner, Nox, Horgans, Kulturhuset, Follestad Paleet, Sentrum Scene, John Dee, Rockefeller og Dattera til Hagen.

Jeg digger dette konseptet og produktet, og tok det i bruk fra første stund! Designet er rålekkert og størrelsen er praktisk og nett. Den er mitt faste følge i veska, og jeg kan glede meg over at jeg aldri never again skal gå tom for strøm på iphonen. Den tanken og følelsen er helt fantastisk! Vil du også slippe den kjipe følelsen av å være midt i en snap eller en melding, da mobilen dør ut? Skaff deg en Rescue Juice da vel! : )


Love, M-A ♥

You Might Also Like

6 Comments