Blogg

I min hjemby Lillehammer ♥

02.02.2016

Hei kjære lesere!
Nå har jeg akkurat kommet inn på hotellet igjen, etter en lang og bra arbeidsdag i Vinstra og på Lillehammer. Jeg er endelig på plass i min hjemby Lillehammer igjen, og det føles råbra! Jeg ankom byen i går kveld, etter to timer med jævlig bilføre. Fy fader for et vær det har kommet hit nå de siste dagene. Det er jo bare så typisk at når sola og den bare bakken kommer frem i Oslo, så blir det full storm i Oppland.. Bare på de to siste bilturene mine her nå så har jeg kjørt forbi to ganske så alvorlige ulykker.. ikke bra «/

Men fy fader for et awesome hotellrom jeg nå sitter i! OG for et rom! Vanligvis har jeg pleid å være på et annet hotell, men denne gangen ville jeg utforske Scandic Victoria. Et utrolig fint hotell med kjempegod service, og bra beliggenhet. Det er ikke et av de nyeste hotellene, men det har så mye sjarm. Det ser en veldig godt på interiøret på rommet blant annet. Jeg liker det. Nok et bra valg av frøkna sjæl.

Så nå blir det bare å kule’n litt på sofaen her, før jeg tar turen ut for å spise litt middag. Det etterfulgt av en rolig gåtur i snøværet i gågata, for så tilbake til rommet for å avslutte dagen i badekaret. Et langt varmt og deilig bad, i selskap av en god film og et glass rødvin. Dette har vært og ennå er en bra dag i min hjemby Lillehammer ♥

Today’s outfit. #nofilter 

 

 

My awesome room!

Ha en fin kveld folkens!
Så snakkes vi plutselig ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply