Blogg

En fantastisk dag med Emilie

28.01.2016

God kveld kjære lesere!

Gode venner er utrolig viktig å ha, og jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har så mange gode venner i mitt liv. Den vennen jeg faktisk har kjent lengst er Emilie. Vi har basically ‘kjent’ hverandre hele livet- grunnet vi vi begge var i samme barselgruppe.

Hun bor for tiden i Stavanger der hun studerer og jobber, og siden jeg nylig var i Stavanger på jobbreise- så var det en SELVFØLGE å møte hun.

Vi hadde en kjempebra ettermiddag og kveld, som innebar masse latter og morro, god mat & drikke, catching up, flørting med menn og masse hygge! En fantastisk bra dag, og det var så utrolig hyggelig å henge med hun igjen. Hun er en awesome frøken, og jeg digger henne! ♥

En fantastisk dag med Emilie

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply