Blogg

Regnet bort i Stavanger

27.01.2016

Da var frøkna tilbake i hovedstaden etter en fantastisk bra tur til Stavanger. Dagen i går var utrolig bra, både med jobb på dagen og en ettermiddag tilbragt med min nydelige barndomsvenninne Emilie ♥

Eneste jeg derimot ikke var forberedt på var at det regna som et hælvete i Stavanger- mildt sagt! Med andre ord- det var storm. Regn og storm i alle mulige retninger.. Fytti-for et vær. Her i Oslo har det vært opptil -20, så da vet jeg jo at en må kle seg, mens når det er meldt +7 grader og sol i Stavanger, så tenker jeg jo automatisk «dropp den tykkeste vinterjakka, frøken». So that’s what I did..  Slik så jeg derimot ut etter en 2 minutter’s gåtur i Stavanger by. Haha.

Regnet bort i Stavanger by- kan en trygt sagt si.

tralalal

Snakkes plutselig! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply